Εναρκτήρια εκδήλωση του πρώτου διαγωνιστικού φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ελλάδα με έμφαση στην κλιματική αλλαγή.

Home > Ανακοινώσεις > Εναρκτήρια εκδήλωση του πρώτου διαγωνιστικού φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ελλάδα με έμφαση στην κλιματική αλλαγή.
20 Δεκεμβρίου, 2021 15:40

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε την έναρξη του πρώτου διαγωνιστικού φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ελλάδα με εστίαση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, που απευθύνεται σε: (1) μέλη της μαθητικής κοινότητας, (2) μέλη των σχολών υποκριτικής και σκηνοθεσίας – ΜΚΟ και (3) όλους τους ενεργούς πολίτες». Η πρωτοβουλία συμβαδίζει με τον τομέα «Κλιματική αλλαγή – Φυσικές Καταστροφές, Πολιτική προστασία» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. 

Προσκαλούμε τους πολίτες  να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό, στο οποίο συμπράττοντες φορείς είναι ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ και ο Αστικός  Κοινωνικός Συνεταιρισμός Συλλογικής και  Κοινωνικής  Ωφελείας Προστασίας και Διαχείρισης  Φυσικού και  Αστικού Περιβάλλοντος. 

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο (Meeting ID: 853 2218 5252 Passcode: 694700), όπου θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη του φεστιβάλ, που τιτλοφορείται ως Climate Change Film Festival (CCFF).

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ: https://forms.gle/qNLtyMAXpjmsPQeZ9  

Με το παρόν κοινοποιείται και η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες στα επισυναπτόμενα αρχεία