Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί Δημότες, Αγαπητοί Επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Αφουγκραζόμενοι τις νέες ανάγκες της κοινωνίας, οι οποίες αναδείχθηκαν ιδιαίτερα από την πανδημία, σχεδιάσαμε τη νέα ιστοσελίδα μας με απόλυτη προτεραιότητα στη διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών για τους πολίτες. Στόχος είναι οι δημότες να αλληλεπιδρούν άμεσα και αποτελεσματικά από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου μας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους. 

Η ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου παραμένει το κύριο μέσο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των δημοτών μας, αποτελώντας μία σύγχρονη πλατφόρμα ανοιχτής και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες μας.

Στη νέα σελίδα μας οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο μας. Τα νέα, τις ανακοινώσεις του, τις εκδηλώσεις του, τις προσκλήσεις και τις αποφάσεις των Δημοτικών του Συμβουλίων, τα προγράμματα των δράσεων του Δήμου μας και των Νομικών Προσώπων του.

Η νέα ιστοσελίδα μας έχει μοντέρνο και εύχρηστο σχεδιασμό, προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να αναζητήσει, να ενημερωθεί και να επικοινωνήσει γρήγορα, εύκολα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Με την εκτίμηση ότι η πλοήγηση στη σελίδα μας θα γίνει η νέα καθημερινή σας συνήθεια,

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Ο Δήμος