Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Home > Δελτία Τύπου > Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
25 Ιουνίου, 2024 12:08

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει ποδηλατάδα στον Ταύρο και στο Μοσχάτο θέλοντας να περάσει το μήνυμα «Υγεία και Άθληση».

Μικροί και μεγάλοι δίνουμε ραντεβού με τα ποδήλατά μας την Κυριακή στις 10.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Ταύρου και απολαμβάνουμε μία διαδρομή που ξεκινάει από τον Ταύρο και καταλήγει στο Μοσχάτο. Στόχος της ποδηλατάδας είναι να συμμετέχουμε, να περάσουμε το μήνυμα της άθλησης και της υγείας αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον μας, χρησιμοποιώντας το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης.

Η διαδρομή της ποδηλατάδας είναι η εξής: Ιερός Ναός Παναγίτσας Ταύρου- Κόμβος, Χρυσ. Σμύρνης (δεξιά)-Κλαζομενών (αριστερά-Ταύρος), Συνέχεια Αρχιμήδους (Ταύρος), Κύπρου (αριστερά-Ταύρος), Ξάνθου (δεξιά-Ταύρος), 25η Μαρτίου (δεξιά πάνω από γεφυράκι Καλλιθέας-Ταύρος), δεξιά απέναντι Σαλαμίνος συνέχεια Ιλισού (Μοσχάτο), Δεξιά Άνδρου (Μοσχάτο), Θεσσαλονίκης (αριστερά-Μοσχάτο)-Συνέχεια Θεσσαλονίκης ως ΗΣΑΠ Τερματισμός (Μοσχάτο).

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Αυτή την Κυριακή σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με τα ποδήλατά σας, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Ταύρου, να απολαύσουμε μία όμορφη ποδηλατική διαδρομή που ενώνει τον Ταύρο με το Μοσχάτο. Η ποδηλατάδα αυτή είναι ένας ευχάριστός τρόπος για να συμμετέχουμε σε μία δράση που προωθεί το μήνυμα της υγείας και της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με τη χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης!»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου