Συναυλία αγάπης και παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Home > Καρναβάλι > Συναυλία αγάπης και παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
6 Μαρτίου, 2024 14:19

Συναυλία αγάπης και παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου  λίγο πριν την μεγάλη παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024, στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), με ελεύθερη είσοδο, οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν μία συναυλία αγάπης και στήριξης της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου με τον Άκη Δείξιμο. Την εκδήλωση στηρίζει το City Status, ενώ θα γίνει και κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται. Στο Μοσχάτο, στις 19.00, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη θα απολαύσουμε μουσικοχορευτική συναυλία με αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα. Συμμετέχει ο Όμιλος Ελληνικών χορών. Την ίδια ώρα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού συνεχίζει το παιχνίδι του με παρουσίαση των κατασκευών, των αρμάτων και των στολών των πληρωμάτων του.

Στις 19.30 στον Ταύρο, στην αίθ, 7 στα π. σφαγεία (Πειραιώς και Επταλόφου) η διασκέδαση συνεχίζεται με μουσικοχορευτική συναυλία με αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα. Συμμετέχει το τμήμα παραδοσιακών χορών «Ταυρίωνες».

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2024:

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου