Με επιτυχία η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Μίμη Ανδρουλάκη «Κάτω από τις στάχτες» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο

2 Απριλίου, 2024 14:00

Με επιτυχία η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Μίμη Ανδρουλάκη «Κάτω από τις στάχτες» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο

Τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2024, στις 19.00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), ο Μίμης Ανδρουλάκης παρουσίασε την αυτοβιογραφία του «Κάτω από τις στάχτες», από τις εκδόσεις Πατάκη, παρουσία πλήθους συμπολιτών μας.

Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός Μίμης Ανδρουλάκης παρουσίασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το νέο του βιβλίο «Κάτω από τις στάχτες», ένα  βιβλίο ιδιαίτερα αγαπητό στο αναγνωστικό κοινό αφού έχει βραβευτεί με το βιβλίο Αναγνωστών Athens Voice ως το καλύτερο non fiction βιβλίο. Στην παρουσίαση μαζί του ήταν η  δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο ιστορικός και υπεύθυνος ιστορικών αρχείων του Μουσείου Μπενάκη, Τάσος Σακελλαρόπουλος.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, κάνοντας αναφορά στην πολλαπλή και πολυετή δράση του κου Ανδρουλάκη τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας μας όσο και στον τομέα της συγγραφής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.