Ενισχυτική διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Home > Δελτία Τύπου > Ενισχυτική διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
26 Ιουνίου, 2024 14:33

Ενισχυτική διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου κοινωνικής προσφοράς προς τις οικογένειες και τους πολίτες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, ξεκινά για τη σχολική περίοδο 2004-2025 τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο και θα γίνονται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μοσχάτου. Τα τμήματα των αγγλικών θα είναι ολιγομελή, αφορούν όλες τις ηλικίες των συμπολιτών μας και απευθύνονται στους ωφελούμενους των προγραμμάτων της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας και σε συμπολίτες μας από το Μοσχάτο και τον Ταύρο που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν, με μόνη υποχρέωση του μαθητή την αγορά των βιβλίων που θα χρειαστεί.

Οι μέρες και οι ώρες υλοποίησης των μαθημάτων θα ανακοινωθούν μετά τη συμπλήρωση των τμημάτων. Θα υπάρχει η δυνατότητα για πρωινά ή απογευματινά μαθήματα, ανάλογα με το ενδιαφέρον των μαθητών και τη δυνατότητα της καθηγήτριας. Για να δηλώσετε ενδιαφέρον για τα μαθήματα, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2109414314 τις ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και στο email: [email protected]

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Σε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας και τις οικογένειες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα στον Δήμο μας και να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στους συνανθρώπους μας προκειμένου να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα, αποκτώντας ένα παραπάνω πλεονέκτημα στο βιογραφικό τους, ξεκινάμε με την καινούρια σχολική χρονιά ολιγομελή τμήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας. Όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν από τώρα συμμετοχή, προκειμένου να συμπληρωθούν τα τμήματα και να ξεκινήσουν τα μαθήματα τον ερχόμενο Οκτώβρη».