Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου: «Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας»!

Home > Δελτία Τύπου > Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου: «Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας»!
18 Νοεμβρίου, 2021 14:14

Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου: «Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας»!

Μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, με αφορμή την παρουσίαση της υλοποίησης του έργου της Δημοτικής Αρχής για την περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2021:

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου,

Το 2019 μας τιμήσατε με την ψήφο σας, επιβραβεύοντας  το  έργο  μας  και  ταυτόχρονα μας δώσατε νέα μεγάλη εντολή να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας πορεία προς όφελος της πόλης και των δημοτών. Δύο χρόνια μετά την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω για το τι έχουμε πετύχει ως Δημοτική Αρχή την πρώτη διετία που διανύσαμε (Σεπτέμβρης 2019 – Σεπτέμβρης 2021).

Η δύσκολη περίοδος της πανδημίας που ξεκίνησε στις αρχές του 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν εμπόδισε την υλοποίηση του έργου μας, αλλά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τα περισσότερα από όσα είχαμε δεσμευθεί.

Στην αντιμετώπιση της κρίσης αυτής ανταποκριθήκαμε με επάρκεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν και συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση.  Αισθάνομαι  υπερήφανος  που όλοι μαζί ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες συνθήκες, κρατώντας ενωμένη την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μαζί με τα Νομικά του Πρόσωπα είναι ένας ισχυρός Δήμος με σύγχρονη  διοίκηση,  αποτελεσματική  και  διάφανη διαχείριση, που συνεχώς ενδυναμώνεται σε όλα τα πεδία της κοινωνικής, οικονομικής, εκπαιδευτικής, πολιτιστικής και αθλητικής ζωής.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 αναλάβαμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Όπως  θα  διαπιστώσετε διαβάζοντας το φυλλάδιο που δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας ή έχετε ήδη στα χέρια σας, έχουμε ήδη υλοποιήσει τις περισσότερες, αλλά και πολλές άλλες που προέκυψαν από τις ανάγκες της εποχής και των Πολιτών. Είμαστε δε βέβαιοι ότι τα δύο επόμενα χρόνια θα υλοποιήσουμε και τις υπόλοιπες δεσμεύσεις μας με νέα έργα υποδομής και ανάπτυξης, αλλά και νέες δράσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας. Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των στόχων μας έχουν σίγουρα οι εργαζόμενοι του Δήμου οι οποίοι εργάζονται με μεράκι και φιλότιμο για το καλό της πόλης μας. 

Η δική σας εμπιστοσύνη και συμπαράσταση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, με βάση τις αρχές, το ήθος, τις αξίες, το κύρος και την αξιοπιστία του έργου μας.

Κρατάμε τον λόγο μας και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας με έργο.

Μαζί πετύχαμε πολλά και μαζί μπορούμε περισσότερα.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους».

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Το φυλλάδιο στο οποίο παρουσιάζονται τα έργα και οι παρεμβάσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2021, μπορείτε να το διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή, στον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/septemvrios-2019-septemvrios-2021/

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου