Δωρεάν rapid tests από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στον Ταύρο την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

17 Δεκεμβρίου, 2020 14:16

Δωρεάν rapidtests από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στον Ταύρο την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης του κορωνοϊού θα διενεργηθούν στον Ταύρο από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο Δημοτικό Πάρκινγκ Πασά (Μαραθώνος & Χρ. Σμύρνης)

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε επιβάτες αυτοκινήτων (drive through) και όχι σε πεζούς, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό επιτρέπονται εντός του οχήματος έως τρία (3) άτομα, κατά προτίμηση μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος διαρκεί 2 λεπτά και οι απαντήσεις θα αποστέλλονται με sms την ίδια μέρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία αντίστοιχων δειγματοληπτικών ελέγχων του Ε.Ο.Δ.Υ. στο Μοσχάτο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα το εξης: «Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία με προληπτικά μέτρα κατά της νόσου Covid-19. Συνεργαζόμαστε με τον Ε.Ο.Δ.Υ., ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα που είχαμε κάνει για τη διενέργεια rapid tests στην πόλη μας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία των tests για το Μοσχάτο».

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου