Διαδικτυακές εκδηλώσεις ζωντανά στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δείτε εδώ την πιο πρόσφατη εκδήλωση

Η συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Αττικής αφορά και ένα κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Μάρτιος, μήνας γυναίκας» με αφορμή την 8η  Μαρτίου  που είναι καθιερωμένη ως παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 8 Μαρτίου, 21:00

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει τις μούσες του ρεμπέτικου. Μαζί της η Ανατολή Μαργιόλα και η Μαριαλένα Ροζάκη

  • Κυριακή 21 Μαρτίου, 21:00

«Για τις γυναίκες ζούμε όλοι». Συναυλία με την Γλυκερία και την Φωτεινή Δάρρα. Συμμετέχει και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

  • Δευτέρα 22 Μαρτίου, 21:00

«Σερσέ λα φαμ». Συναυλία με την Δήμητρα Σταθοπούλου, Ελένη Καρακάση και Επιστήμη Καμπούρογλου 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και προβάλλονται από το κανάλι της Περιφέρειας Αττικής στο ΥouΤube καιαπό την ιστοσελίδα του Δήμου μας dimosmoschatoutavrou.gr/live

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

Η 8η  Μαρτίου είναι καθιερωμένη ως παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και εύστοχα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αφιερώσει τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας στον παγκόσμιο αγώνα των γυναικών κατά της κρίσης του COVID-19. Τη φετινή χρονιά, η Ημέρα αυτή είναι ημέρα πολέμου με τον αόρατο και επικίνδυνο εχθρό, τον Covid-19. Σε αυτό τον πόλεμο οι σημερινές εορτάζουσες βρίσκονται  στην πρώτη γραμμή ως εργαζόμενες, ως νοικοκυρές, ως σύζυγοι, ως μητέρες.

Με αφορμή την 8η Μαρτίου συνεχίζεται η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Αττικής με ένα πρόγραμμα συναυλιών αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Οι εκδηλώσεις  θα προβάλλονται μέσω livestreamingστο ΥouΤube  της Περιφέρειας Αττικής και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας dimosmoschatoutavrou.gr/live με ελεύθερη πρόσβαση  για όλες και όλους.

Είναι καθήκον μας η τήρηση των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ώστε να παρέχουμε ασφάλεια για εμάς τους ίδιους αλλά και τους γύρω μας». 

Την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα πραγματοποιούνται τρεις εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου και της Περιφέρειας Αττικής.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Κυριακή 14 Μαρτίου 9μ.μ. συναυλία με του «Κόζα Μόστρα» ένα μουσικό συγκρότημα που  συνδυάζει τις σκα, πανκ και ροκ μουσική μαζί με το στυλ της Βαλκανικής λαϊκής μουσικής, όπως το ρεμπέτικο. Εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής.
  • Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 1 μ.μ. εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα με ορχήστρα και τον Όμιλο Ελληνικών Χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δανιηλίδη.
  • Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 4 μ.μ. αποκριάτικη συναυλία. Συμμετέχουν: Γιώργος Κωτσίνης, Αρετή Κετιμέ, Γιώτα Γρίβα, Πάνο Αγγελακόπουλο και Θωμά Κωνσταντίνου. Επίσης, Θέατρο σκιών με τον Άθω Δανέλη. Εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και είναι  ανοιχτές για όλους τους θεατές μέσω livestreaming και θα προβάλλονται στο κανάλι της Περιφέρειας στο ΥouΤube και από την ιστοσελίδα του Δήμου μας dimosmoschatou-tavrou.gr/live